By: voedselbankutrechtseheuvelrug | September 17, 2018

De Voedselbank Utrechtse Heuvelrug presenteert zich op “Doorn Doet” op 22 september. Naast tal van andere activiteiten is er van 10.00 tot 16.00 uur o.a. een braderie aan de Kampweg en in de Passage met tal van kraampjes. Onze kraam staat middenin het centrum tegenover de Kerk aan de Kampweg. Wilt u meer weten over onze Voedselbank, bijvoorbeeld vrijwilligerswerk, wilt u zelf een actie op touw zetten of wellicht overweegt u een donatie? Onze vrijwilligers staan u graag te woord. Ook hebben wij aandacht voor het “minder serieuze” werk zoals een aantal spelletjes: hoeveel pasta zit er in een fles, gok eens wat er in een krat zit etc. etc. Komt u ook een kijkje nemen?

Category: Nieuwsberichten 

Tags:

By: voedselbankutrechtseheuvelrug | September 02, 2018

Op 7 en 8 september wordt er bij Albert Heijn in Leersum een speciale stand bemand door vrijwilligers van Voedselbank Utrechtse Heuvelrug. Als klant van Albert Heijn kunt u lang houdbare levensmiddelen kopen uit het basispakket en vervolgens doneren aan de Voedselbank. De levensmiddelen kunnen gedeponeerd worden in de ter plaatse gereed staande kratten. Wilt u aanvullende informatie over de Voedselbank dan staan de aanwezige vrijwilligers u graag te woord. Helpt U ons ook om onze voorraad op peil te houden?

Category: Nieuwsberichten 

Tags:

By: voedselbankutrechtseheuvelrug | August 27, 2018

Onlangs overhandigde Mike van Expert Leersum een nieuwe mobiele telefoon aan onze vrijwilligster Astrid. Zij gaat de telefoon gebruiken bij haar coördinerende werkzaamheden voor het nieuwe uitgiftepunt van onze voedselbank bij de Andrieskerk in Leersum; daar wordt op 7 september a.s. gestart met de wekelijkse uitgifte van voedselpakketten aan onze klanten. Heel veel dank Expert Leersum! 

Category: Nieuwsberichten 

Tags:

By: voedselbankutrechtseheuvelrug | August 21, 2018

De afstand tussen de dorpen van onze gemeente is groot en het aantal personen dat afhankelijk is van de voedselbank groeit nog steeds. Sinds een aantal jaren is er het uitgiftepunt in Doorn, maar m.i.v. 1 september a.s wordt een tweede uitgiftepunt geopend in de bijruimte van de Andrieskerk, “de Andrieshof”, aan de Planterslaan 19 in Leersum. Het is een plezierige ruimte, waar wij onze klanten op een warme manier kunnen ontvangen.


Het parochiebestuur heeft deze ruimte “om niet” ter beschikking gesteld; alleen gas, water en elektra zullen in rekening gebracht worden. Uiteraard wordt dit bijzonder op prijs gesteld.

Category: Nieuwsberichten 

Tags:

By: voedselbankutrechtseheuvelrug | June 24, 2018

Nog steeds zijn wij op zoek naar enthousiaste collega's: chauffeurs, inpakkers, coördinatoren en uitdelers van voedselpakketten.
Heeft U belangstelling, neem dan contact op met Reinier van Kuyk reinier.vankuyk@gmail.com.

Lees aanvullende info op  https://www.nieuwsbode-heuvelrug.nl/nieuws/algemeen/453713/voedselbank-utrechtse-heuvelrug-groeit-
Category: Nieuwsberichten 

Tags:

next>>