By: voedselbankutrechtseheuvelrug | February 20, 2018

Ook het Fonds Stichting Woon- en Zorgwensen uit Doorn denkt aan de kinderen: van hen mochten wij een mooie donatie ontvangen voor de aanschaf van schoolartikelen voor het komend schooljaar.

Category: Nieuwsberichten 

Tags:

By: voedselbankutrechtseheuvelrug | February 20, 2018

Prachtig initiatief van de klanten van Boekhandel Boek en Koek uit Maarn onder het motto: koop en doneer een boek aan de Voedselbank. Omdat klanten van Boek en Koek het belangrijk vinden dat ieder kind de gelegenheid heeft een boek te lezen, hebben zij 80 boeken gekocht bestemd voor de kinderen van onze klanten. Het zijn kinderboeken van Astrid Lindgren voor kinderen van 6 tot 12 jaar.

Category: Nieuwsberichten 

Tags:

By: voedselbankutrechtseheuvelrug | January 29, 2018

De afgelopen weken werden de voorraden van onze Voedselbank aangevuld met de resultaten van spontane acties of gulle giften van verschillende zijden. Bedankt Le Chocolat uit Doorn voor de heerlijke chocolade, meesterschoenmaker Van Doleweerd voor de handschoenen, docenten van het Revius Lyceum voor de kerstpakketten en basisschool de Kameleon voor de inzamelingsactie.

Category: Nieuwsberichten 

Tags:

By: voedselbankutrechtseheuvelrug | January 22, 2018

403.803 Douwe Egberts waardepunten heeft de inzamelingsactie opgeleverd, die de Voedselbank samen met Lionsclub Maarn/Maarsbergen heeft georganiseerd. Dankzij uw hulp mogen wij 792 pakken koffie ontvangen voor onze klanten!

Category: Nieuwsberichten 

Tags:

By: voedselbankutrechtseheuvelrug | December 28, 2017

Vanaf vandaag kunt u uw DE-zegels inleveren bij de deelnemende winkeliers*). U helpt daarmee de Voedselbank om de bonnen in zoveel mogelijk pakken koffie om te zetten: Douwe Egberts verstrekt voor elke 600 waardezegels een pak roodmerk koffie.
U kunt de zegels gebundeld in pakketjes van 100 of meer deponeren in de daartoe bestemde dozen in de deelnemende winkels*). Schrijft u vooral het aantal zegels op de bundels. Kleinere aantallen in enveloppen, graag voorzien van het juiste aantal zegels, zijn uiteraard meer dan welkom. De actie loopt tot 19 januari 2018.
*) *) Maarn Plus Supermarkt, Boek en Koek boekhandel; Doorn Albert Heijn, Jumbo; Driebergen beide Albert Heijn filialen; Leersum Albert Heijn, Etos; Amerongen Jumbo, Drogisterij de Koenh...

Category: Acties 

Tags:

next>>