Welkom bij de Voedselbank Utrechtse Heuvelrug!

Stichting Voedselbank Utrechtse Heuvelrug is opgericht op 23 december 2011. Onze doelstelling is het (tijdelijk) verschaffen van voedsel aan mensen die in de gemeente Utrechtse Heuvelrug onder de armoedegrens leven, en hetreduceren van verspilling van voedsel.

We leveren voedselpakketten aan de inwoners van Driebergen, Doorn, Leersum, Amerongen, Overberg, Maarn enMaarsbergen. Eind 2019 voorzagen we wekelijks 63 gezinnen van een voedselpakket. Hiervoor zetten zich wekelijksmeer dan 80 vrijwilligers in. Binnen de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben we twee uitgiftepunten: de St. Andrieskerk in Leersum en La Cantina (Cultuurhuis) in Doorn.

We zijn geheel afhankelijk van giften van lokale bedrijven en instellingen, kerken en particulieren. Voor voedsel en vrijwilligers wordt niet betaald. De kosten van de stichting zijn direct verbonden aan de uitvoering van dedoelstelling van de stichting.

Download hier het sociale jaarverslag met feiten en cijfers van de Voedselbank Utrechtse Heuvelrug.

Heeft u vragen of wilt u ons als vrijwilliger of donateur bijstaan, stuur dan een e-mail naar info@voedselbankutrechtseheuvelrug.nl, dan nemen we graag contact met u op.

Klikt u HIER voor het privacy statement van de Voedselbank Utrechtse Heuvelrug