Steun ons

Het is hartverwarmend hoeveel mensen ons tijdens de Corona crisis hun hulp aanbieden. Wilt u ons ook ondersteunen? We bekijken per week waar we behoefte aan hebben. Actuele informatie vindt u op deze webpagina.

Momenteel hebben we voldoende vrijwilligers. Wilt u zich toch aanmelden? Dat kan via info@voedselbankutrechtseheuvelrug.nl. Geeft u in uw mail duidelijk aan wie u bent, uw telefoonnummer en waar u ons mee wilt helpen. Denk bijvoorbeeld aan het ophalen van voedsel, het inpakken van de voedselpakketten of het bezorgen van voedselpakketten bij onze klanten. Geef aan op welke dagen/dagdelen en voor welke periode u beschikbaar bent. We plaatsen u dan op de reservelijst en nemen contact met u op zodra we een beroep op u willen doen.

Ook tijdens de Corona crisis volgen we de richtlijnen van Voedselveiligheid. Dat betekent dat we helaas geen voedsel kunnen aannemen dat door uzelf bereid is. Ook producten die zeer beperkt houdbaar zijn, zeker verse producten, kunnen we helaas op dit moment niet aannemen. Wellicht kunt u daar iemand uit de risicogroep in uw directe omgeving blij mee maken?

Bent u een lokale ondernemer die graag een grote(re) hoeveelheid producten aan onze klanten wil schenken dan kan u dat aangeven via info@voedselbankutrechtseheuvelrug.nl. Wij nemen dan contact met u op om verdere afspraken te maken.

Op dit moment is de voorraad van houdbare verpakte producten nog toereikend. Maar dat kan over een aantal weken natuurlijk anders zijn. Dan zullen we een beroep op u doen via deze website, onze facebook pagina voedselbankutrechtseheuvelrug en via de lokale nieuwsbladen.

Uiteraard kunt u ook nu ons bijstaan middels een (eenmalige) financiële bijdrage. Hiermee kunnen we de kosten die we maken bijvoorbeeld voor het vervoeren van voedsel en nu ook de voedselpakketten betalen. U kunt uw bijdrage overmaken op Bankrekening: NL27RABO0170802019 t.n.v. Stichting Voedselbank Utrechtse Heuvelrug te Doorn. De Voedselbank Utrechtse Heuvelrug heeft een ANBI erkenning van de Belastingdienst. Meer informatie hierover vindt u op pagina Steun ons/Financiële steun.